Verint Systems neemt leverancier van fraudepreventie en identiteitsauthentificatie over

Verint Systems neemt de leverancier van oplossingen voor fraudepreventie en identiteitsauthentificatie Victrio over. Verint brengt de producten van Victrio onder in de eigen portolio.
Verint Systems neemt Victrio over
De oplossingen van Victrio combineren een nieuwe-generatie ‘passieve’ spraakbiometrie met voorspellende analysemogelijkheden. De analysemogelijkheden zijn in staat om heel accuraat fraudeurs te detecteren en klanten te authenticeren zonder het gesprek te onderbreken.
Gericht op financiële instellingen
De innovatieve biometrieoplossing zijn gericht op grote financiële instellingen, zoals banken, creditcardtuitgevers, serviceproviders en organisaties. Gartner riep Victrio eerder dit jaar uit tot “Cool Vendor in Security: Identity and Access Management, 2013’.
“We heten Victrio van harte welkom binnen de Verint-familie en zijn enthousiast over de technologie die Victrio toevoegt aan het bestaande Verint-portfolio voor fraude- en risicoanalyse. Deze overname breidt ons aanbod uit en zorgt voor een groot aantal mogelijkheden waarmee onze klanten beschikken over een complete oplossing voor fraudepreventie en identiteitsauthenticatie”, zegt Elan Mariah, President Verint Enterprise Intelligence Solutions en Video and Situation Intelligence Solutions.