Cyberoam stelt AV Europe aan als Nederlandse distributeur

Cyberoam, leverancier van netwerk security appliances, maakt bekend AV Europe aan te stellen als distributiepartner. AV Europe gaat de firewalls en UTM's van Cyberoam leveren aan de Nederlandse markt.
CyberoamAV Europe
"Bedrijven worden in toenemende mate geconfronteerd met cybercrime als bedreiging die bovendien razendsnel evolueert ten einde de genomen beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Daarnaast is de huidige internet connectiviteit een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering, zonder zulks zou het gehele bedrijf tot stilstand kunnen komen. Daarom zijn bedrijven op zoek naar bedrijfszekere beveiligingsproducten waarmee men de cybercrimineel altijd een stap voor is en waardoor connectiviteit en productiviteit kunnen worden gewaarborgd. Dit biedt enorme kansen voor Cyberoam en AV Europe BV als Cyberoam partner om onze aanwezigheid in Nederland verder uit te breiden", legt Hilbrand Wouters, Channel Manager voor Cyberoam in de Benelux, uit.
"AV Europe BV is een ervaren marktspeler met een indrukwekkende lijst van klanten. Haar consistente prestaties getuigen van een doordacht productportfolio, operationele efficiëntie en klantvriendelijkheid. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met AV Europe ten einde van Cyberoam de meest geprefereerde beveiligingsoplossing te maken", aldus Wouters.