Nieuwe versie mSafe-platform ondersteunt koppeling met Microsoft Active Directory

Motiv vernieuwt het platform voor veilige bestandsuitwisseling mSafe. Het platform biedt nu standaard de mogelijkheid voor een koppeling met Microsoft Active Directory. Ook maakt Motiv het mogelijk geautomatiseerde gebruiksrapportages te ontvangen.

De koppeling van mSafe met Active Directory moet het gebruiksgemak van mSafe aanzienlijk vergroten. Gebruikers kunnen dankzij de koppeling aanmelden bij mSafe door bijvoorbeeld op een link te klikken in Microsoft SharePoint. Gebruikers die binnen Active Directory zijn geautoriseerd voor mSafe krijgen hierdoor snel en eenvoudig toegang tot mSafe-werkruimtes.

motivmsafe2

Werkdienstruimte Daarnaast voorziet Motiv het mSafe-platform van een zogeheten werkdienstruimte. Deze feature maakt het mogelijk volledig geautomatiseerd gebruiksrapportages te ontvangen, wat tijd bespaart. De mogelijkheden die bedrijven hebben om de privacy van gebruikers te waarborgen zijn eveneens verbeterd. Zo is het nu mogelijk telefoonnummers in mSafe af te schermen.

Bedrijven die gebruik maken van mSafe hebben al langer de mogelijkheid de webinterface van het platform aan te passen op hun eigen huisstijl. Dit proces is in de nieuwe versie vereenvoudigt.

www.motiv.nl

www.motiv.nl/veilige-bestandsuitwisseling