Novell levert beveiligde bestandsdeling en mobiel printen op Samsung KNOX

Filr en iPrint van Novell zijn goedgekeurd voor het zakelijke securityplatform KNOX van Samsung. De oplossing zijn per direct beschikbaar voor zakelijke gebruikers van KNOX. Door de mogelijkheden van KNOX te combineren met Filr en iPrint kunnen organisaties hun gebruikers een gebruiksvriendelijke, veilige manier bieden om bestanden te delen en mobiel te printen.

De gezamenlijke oplossing maakt veilige, zakelijke bestandsdeling op mobiele Samsungapparatuur mogelijk. Gebruikers kunnen met KNOX  Novell Filr veilig beheren doordat een extra beveiligingslaag is aangebracht. Deze beveiligingslaag maakt het mogeiljk een hogere beveiliging te bieden door gebruik van features op de hardwarelaag. Zo kunnen mobiele werknemers op ieder moment en vanaf iedere locatie bij hun bestanden, deze delen en hieraan samenwerken.

samsungknox

Scheiding tussen zakelijke en persoonlijke data

Samsung KNOX is een mobiele oplossing die zakelijke data op Android-apparaten veiligstelt. Hierbij wordt een scheiding aangebracht tussen zakelijke en persoonlijke data of apps. Het bedrijf beheert hierdoor alleen zakelijke data, wat zorgt dat de privacy van gebruikers wordt gewaarborgd.

Novell Filr geeft IT-afdelingen volledige controle over alle gedeelde bestanden. Gebruikers kunnen deze benaderen ongeacht locatie én het gebruikte device. Novell iPrint is een virtuele appliance die self-service printen biedt voor de zakelijke omgeving en gebruikers de mogelijkheid geeft om met moderne mobiele apparatuur te printen op oudere printers.

Filr: https://www.novell.com/nl-nl/products/filr/features/help-you-take-back-control.html

iPrint: https://www.novell.com/products/#fns

KNOX: http://www.samsung.com/global/business/mobile/solution/security/samsung-knox

Samsung: http://www.samsung.com/nl/

Novell: https://www.novell.com/nl-nl/home/