iWelcome rondt eerste investeringsronde af

iWelcome, leverancier Identity-as-a-Service-oplossing, maakt bekend haar eerste investeringsronde met investeerders Newion Investments en Filsa Capital af te hebben gerond. Het bedrijf kan dankzij de kapitaalinjectie haar ontwikkelafdeling versterken, de verkoop- en marketingactiviteiten intensiveren en haar marktpositie in Europa uitbouwen.
iWelcome
De Identity-as-a-Service-provider levert een cloudgebaseerde Identity & Access Management (IAM)-dienst voor het veilig en efficiënt beheren van toegangsrechten van medewerkers, partners en klanten, zowel naar interne, externe en cloudapplicaties.
De dienst verschaft toegang naar zowel lokale als in de cloud gehoste applicaties en informatiebronnen. Het iWelcome-platform is gebouwd als generieke dienst, maar is ingericht op de strenge beveiligings- en integratievereisten van grote ondernemingen.