Wat worden de meest populaire online AI tools in 2023?

Het is lastig om met zekerheid te voorspellen welke AI tools het populairst zullen zijn in 2023. Dit komt omdat de ontwikkelingen rondom AI zo snel gaan en er dagelijks steeds nieuwe tools worden ontwikkeld en gelanceerd. Enkele AI tools die momenteel populair zijn en waarschijnlijk ook in 2023 veel zullen worden gebruikt die zal ik hieronder benoemen.outlook india

Google Colab

Google Colab is een gratis online platform waarmee je modellen kunt maken voor machine learning. Deze kun je gewoon in jouw browser uitvoeren en je kunt ermee experimenteren. Het biedt toegang tot een reeks van tools en bronnen waaronder GPU’s en TPU’s. Het is geen eenvoudige tool om te gebruiken. Het zal dus niet iedereen aanspreken. Misschien helpt onderstaande video om een beter beeld te krijgen van Colab.

https://colab.research.google.com/

OpenAI Gym

OpenAI Gym is een toolkit voor het ontwikkelen en vergelijken van leeralgoritmen voor versterking. Het biedt een reeks gesimuleerde omgevingen en taken om uw modellen op te trainen en te testen, evenals een reeks hulpmiddelen om u te helpen hun prestaties te evalueren.

https://gymnasium.farama.org/

Deep Learning for Computer Vision

Deep Learning for Computer Vision is een gratis online cursus die een inleiding biedt tot diep leren voor computervisietaken, zoals beeld- en objectherkenning. Het is ontworpen voor mensen die nieuw zijn op het gebied van AI en meer willen leren over hoe deep learning kan worden gebruikt om problemen in computervisie op te lossen.

https://www.run.ai/guides/deep-learning-for-computer-vision

TensorFlow

TensorFlow is een open-source machine learning-framework ontwikkeld door Google. Het kan worden gebruikt om machine learning-modellen te trainen en in te zetten voor een verscheidenheid aan taken, waaronder beeld- en spraakherkenning, natuurlijke taalverwerking en meer.

https://www.tensorflow.org/

Keras

Keras is een open-source neurale netwerkbibliotheek die kan worden gebruikt om deep learning-modellen te bouwen en te trainen. Het is gebouwd bovenop andere populaire machine learning-frameworks, zoals TensorFlow en PyTorch, en is ontworpen om gebruiksvriendelijk en gebruiksvriendelijk te zijn.

https://keras.io/