WatchGuard tekent distributieovereenkomst met e92plus

WatchGuard Technologies, leverancier van security-oplossingen, tekent een distributieovereenkomst getekend met e92plus. De value added distributeur beschikt over een uitgebreid portfolio op het gebied van IT-security en kiest voor WatchGuard aangezien de oplossingen van het bedrijf aansluiten bij de vraag van haar resellers.
WatchGuard Technologies
Het portfolio van WatchGuard bestaat uit een breed assortiment firewall-appliances en virtuele oplossingen, gericht op zowel het MKB als 'large enterprises'. Daarnaast levert WatchGuard een uitgebreid pakket aanvullende beveiligingssoftware en biedt een oplossing voor alle onderdelen van IT-beveiliging. Door de samenwerking met WatchGuard wil e92plus zich meer richten op de markt voor kleine en middelgrote bedrijven.
Next generation firewalls
e92plus beschikt over een loyaal resellerkanaal. Het bedrijf kiest voor WatchGuard met het oog op WatchGuard's portfolio van Next Generation Firewalls, inclusief virtuele oplossingen, SSL/VPN, webfiltering en sinds kort ook wireless-oplossingen. Een uitbreid partnerprogramma biedt partners van e92plus de mogelijkheid interessante voordelen te verkrijgen.