Artisan Infrastructure biedt WatchGuard UTM firewall-appliances aan vanuit de cloud

Leverancier van beveiligingsoplossingen WatchGuard Technologies
en Artisan Infrastructure, aanbieder van Infrastructure-as-a-Service (IaaS), hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Artisan gaat WatchGuard's Unified Threat Management firewall appliances in de cloud aanbieden aan (managed) service providers.
WatchGuard Technologies
WatchGuards XTMv stelt providers in staat een scala aan security-diensten in hun catalogus op te nemen, zoals webcontent-filtering, application control, anti-virus, intrusion prevention, reputation enabled defense en een spamblocker. De XTMv voorziet in uitgebreide log- en rapportagemogelijkheden, centraal beheer en drag & drop VPN.
Certified Solution Ecosystem
De WatchGuard XTMv is beschikbaar via het Certified Solution Ecosystem van Artisan. De gecertificeerde XTMv is de virtuele uitvoering van de XTM-appliance en biedt precies dezelfde functionaliteiten als de lokale variant. Bovendien ondersteunt de XTMv nu ook hoge beschikbaarheid en mirroring voor redundantie in de virtuele omgeving. Met Artisan's Virtual Private Data Center Cornerstone (vPDC-software) kunnen service providers hun eigen suite van cloud-oplossingen implementeren en managen.
WatchGuard-partners kunnen hun licenties via de bestaande kanalen blijven aanschaffen, terwijl Artisan-partners kunnen beschikken over implementatie-templates voor virtuele appliances.