WatchGuard lanceert verbeterde XCS 280- en XCS 580-security appliances

WatchGuard Technologies, leverancier van security-oplossingen, lanceert verbeterde versies van zijn Extensible Content Security (XCS)-oplossingen voor kleine en middelgrote organisaties. De XCS 280 en XCS 580 bieden dezelfde contentbeveiliging als de vorige modellen met een 50 procent betere prijs/performance-verhouding.
WatchGuard XCS 280 & XCS 580
De XCS 280- en XCS 580-security appliances bieden het mkb één centraal managementdashboard, waarmee zij eenvoudig verschillende beveiligingsopties kunnen beheren en rapportages kunnen verzorgen. Daarbij hebben gebruikers directe toegang tot WatchGuard LiveSecurity Plus voor 24/7 support via zowel internet als telefoon.
Betaalbare contentbeveiliging
De WatchGuard XCS 280 en 580 appliances zijn geoptimaliseerd voor gebruiksgemak in organisaties die doorgaans niet beschikken over een speciaal IT-beveiligingsteam. De Data Loss Prevention Wizard, ReputationAuthority en Web Security-abonnementen maken bieden gebruikers met beperkte IT-middelen de mogelijkheid op betaalbare wijze een contentbeveilingsoplossing te implementeren.
WatchGuard levert vijf XCS-modellen, afgestemd op de omvang van de organisatie. Alle modellen bevatten een compleet pakket met contentbeveiligingsfunctionaliteiten, inclusief e-mail- en websecurity en data loss prevention. Deze oplossingen bieden bescherming tegen bedreigingen zoals spam, virussen, malware, URL filtering, blended threats, spyware en aanvallen op het netwerk. WatchGuard stelt dat de XCS 98 procent van de bedreigingen en spam in de netwerkomgeving blokkeert.