RTL Live Entertainment gaat samenwerking aan met The Security Company

The Security Company is door RTL Live Entertainment geselecteerd als exclusieve partner voor haar service- en veiligheiddiensten. De twee bedrijven hebben hier een meerjarige overeenkomst voor gesloten.
The Security Company
“The Security Company helpt ons al jaren naar volle tevredenheid om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor onze gasten en medewerkers. Hun motto om de gastvrijheid te verhogen met inachtneming van de veiligheid voor locatie en bezoekers vormt voor ons de basis voor deze nieuwe overeenkomst”, zegt René Smit, directeur Live Entertainment bij RTL.
Richard van Vught, senior accountmanager Media bij The Security Company: “We werken al geruime tijd samen met RTL Live Entertainment op het gebied van evenementenbeveiliging. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt en we zijn dan ook erg trots dat we nu exclusief partner zijn voor security en servicediensten als beveiliging, brandwachten, gastvrouwen en verkeersregelaars, alsmede voor advies en coaching op het gebied van crowd management en safety issues.”