Adobe verhelpt kwetsbaarheden in Adobe Flash, Reader en Acrobat

Adobe verhelpt beveiligingslekken in Adobe Flash, Adobe Reader en Adobe Acrobat. De kwetsbaarheden bieden hackers de mogelijkheid de controle over een computer over te nemen en kan het systeem laten crashen.
Adobe
De drie programma’s krijgen elk een update die de kwetsbaarheid verhelpt. Adobe raadt gebruikers van Flash, Reader en Acrobat aan zo snel mogelijk te updaten naar de meest recente versie. Het bedrijf geeft verder geen details vrij over de kwetsbaarheden, waardoor het niet duidelijk om wat voor kwetsbaarheden het gaat.
De kwetsbaarheid is aanwezig in Adobe Flash Player voor Windows, Mac OS X, Linux en Android. Ook gebruikers van Adobe Acrobat en Reader 11.0.0 of eerdere versies op het Windows- of Mac OS X-platform of Adobe Reader 9.x-versies voor Linux lopen gevaar.