IBM sluit zich aan bij BSA | The Software Alliance

IBM sluit zich aan als wereldwijd ‘advocacy member’ bij de BSA | The Software Alliance, internationaal vertegenwoordiger van de softwaresector. Het bedrijf ondersteunt bij het promoten van IT-innovatie en open markten met als doel een groeiende handel in digitale diensten.
BSA | The Software Alliance
“We zijn verheugd om IBM aan boord te hebben”, zegt Robert Holleyman, President en CEO van BSA | The Software Alliance. “Het IBM-team brengt enorm veel ervaring en kennis met zich mee, die ons helpen nog meer voor elkaar te krijgen binnen de softwarebranche wereldwijd. En dan met name op essentiële beleidsonderdelen, zoals het beschermen van IP-adressen en innovatie, het openen van markten wereldwijd en het bevorderen van de groei van cloud computing.”