Kaspersky introduceert all-in-one-beveiligingspakket voor mkb

Kaspersky Lab introduceert een all-in-one beveiligingsoplossing die gericht is op het Midden- en Klein bedrijf (MKB). De oplossing combineert het up-to-date houden van software en besturingssysteem met een actieve monitoring om malware tijdig te identificeren en blokkeren. Ook zorgt de oplossing dat data op een veilig wijze wordt opgeslagen en biedt de oplossing mogelijkheden om een BYOD-beleid op te zetten.
Kaspersky Total Security for Business
Het beveiligingsbedrijf stelt dat complexiteit de grote vijand is van beveiliging. Het bedrijf wil daarom met de all-in-one oplossing Kaspersky Endpoint Security for Business deze beveiligingsaspecten binnen bedrijven vereenvoudigen door deze in één product te combineren. IT-beheerders kunnen hierdoor vanuit één console alle aspecten van beveiligen monitoren en beheren.
Van smartphones tot virtuele machines
Kaspersky Endpoint Security for Business is bedoeld om alle mogelijke systemen en endpoints te beveiligen. Denk hierbij aan een PC van een medewerker, een prive-smartphone die door een werknemer op de werkvloer wordt gebruikt of een virtuele machine die het bedrijf inzet.
De oplossing is beschikbaar in vier verschillende varianten: Core, Select, Advanced en Kaspersky Total Security for Business. Iedere oplossing levert een eigen niveau van beveiligen. De oplossing zijn modulair, wat betekent dat bedrijven zelf een pakket van beveiligingsmaatregelen kunnen samenstellen. De oplossing is daarnaast ook schaalbaar en kan dus op ieder moment worden aangepast op de behoeftes van het bedrijf.