Sophos lanceert UTM-apparaten voor enterprises

Sophos lanceert twee nieuwe Unified Threat Management (UTM)-apparaten: de UTM 525 en UTM 625. De UTM-appliances zijn gericht op organisaties met meerdere vestigingen. Daarnaast stelt het bedrijf ook de Remote Ethernet Device (RED) 50 beschikbaar.
Sophos
De drie nieuwe apparaten bieden de mogelijkheid UTM op een centrale locatie uit te voeren. Sophos stelt de doorloopsnelheden en prestaties van de apparaten flink te hebben verbeterd, waardoor de oplossingen ook geschikt zijn voor enterprises met meerdere filialen.
Het grotere RED-model verbetert de connectiviteit van gebruiekrs en biedt de beschikking over nieuwe operationele functies. De doorloopsnelheden van de RED 50 ligt tien keer hoger dan die van RED 10-apparatuur. De RED 50 is gericht op organisaties die grote bestanden tussen filialen heen en weer sturen, dagelijks backups maken of de beveiliging van een geologisch verspreid bedrijf op een centrale locatie willen verzorgen.