123Cloud levert netwerksecurity oplossingen van Barracuda op licentiebasis

123Cloud, een cloudprovider die bedrijven in staat stelt zelf cloud computing aan te bieden, gaat een samenwerking aan met Barracuda Networks. 123Cloud gaat Barracuda Networks Virtuele Appliances inzetten voor klanten en de Barracuda Appliances voor KVM Hypervisor leveren.
Barracuda Networks
Dankzij de samenwerking kunnen klanten van 123Cloud netwerksecurity oplossingen van Barracuda Networks per maand op licentiebasis afnemen. 123Cloud levert de Virtual Appliances Barracuda NG Firewall Vx 5.2.3 Barracuda SSL VPN, Web Application Firewall, Barracuda Web Filter V10, Barracuda Web Application Firewall Vx en Barracuda Spam & Virus Firewall Vx.
SPLA
Bij het Services Provider License Agreement-model (SPLA) wordt de software per maand gehuurd die vervolgens afgerekend kunnen worden het unieke prepaid systeem van 123Cloud. De klant kiest voor de appliances die hij nodig heeft en rekent deze per maand af. De klant geeft op de eerste dag van de maand door of hij die maand wel of geen gebruik maakt van de licenties.
123Cloud is daarnaast de eerste provider die de appliances af levert op KVM hypervisor. 123Cloud heeft de appliances specifiek geschikt gemaakt voor dit SPLA model. Daarnaast zijn de appliances uiteraard ook inzetbaar op VMware-, XEN- en Hyper-V-omgevingen.