ZyXEL Communications stelt Compricon aan als Value Added Distributeur

Leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang ZyXEL Communications stelt Compricon aan als Value Added Distributeur. Compricon gaat de complete portfolio van netwerk- en securityoplossingen van ZyXEL aanbieden aan zijn klanten.
ZyXEL Communications
Compricon is al 25 jaar actief in de IT-, Telecom- en installatiebranche en levert oplossingen op het gebied van netwerken, bekabeling en glasvezelkabels, security, video surveillance, datacenters en mobility. Het is niet de eerste keer dat ZyXEL en Compricon een samenwerking aangaan. De bedrijven hebben eerder samengewerkt en stellen elkaar nu opnieuw te hebben gevonden.
“Ons portfolio richt zich op oplossingen voor ICT-infrastructuren en IP breedband en daar passen de netwerk- en security oplossingen van ZyXEL uitstekend bij. Onze resellers kunnen hun klanten voorzien van enterprise oplossingen zoals switches, storage, wlan en unified threat management”, zegt Arjen Bontenbal, marketing manager bij Compricon.