Consumentenbond wijst G Data aan als beste anti-viruspakket van 2013

G Data InternetSecurity 2013 levert de beste bescherming tegen malware. Dit stelt de Consumentenbond na een onderzoek naar de beste anti-virussoftware van 2013. G Data InternetSecurity 2013 behaalt de maximale score.

G Data InternetSecurity 2013
Het is het derde jaar op rij en de zesde keer in totaal dat de anti-virussoftware van G Data door de Consumentenbond als beste anti-virusoplossing wordt uitgeroepen. Ook in 2005, 2007, 2008, 2011 en 2012 kwam de oplossing als beste uit de bus. In totaal zijn 18 verschillende anti-virusoplossing aan de test onderworpen. Het gaat hierbij om oplossingen van onder andere AVG, Avast!, Bitdefender, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Microsoft en Norton by Symantec.
Abonnement wordt niet automatisch verlengd
De Consumentenbond is onder andere lovend over de gebruiksvriendelijkheid van de G Data InternetSecurity 2013. De oplossing verlengt namelijk niet automatisch het abonnement van klanten na een jaar en geeft klanten dus zelf de keuze of zij nogmaals G Data InternetSecurity 2013 willen inzetten.
G Data InternetSecurity 2013 is beschikbaar vanaf 39,95 euro. Voor dit bedrag krijgt een klant één licentie voor de oplossing. Het is ook mogelijk meerdere licenties aan te schaffen, zodat G Data InternetSecurity 2013 op maximaal drie computer kan worden geïnstalleerd. De drie licenties zijn beschikbaar voor 54,95 euro.