F-Secure combineert beveiliging computers, smartphones en tablet in één oplossing

Beveiligingbedrijf F-Secure lanceert Safe Avenue, een oplossing gericht op de beveiliging verschillende soorten apparaten. De oplossing is bedoeld voor telecomoperators en stelt hen in staat klanten een oplossing te leveren waarmee zij al hun apparaten kunnen beveiligen.
F-Secure
De oplossing ondersteunt zowel Windows-computers, Mac’s als Android-smartphones en –tablets. Ook tablets en smartphones met Apple’s iOS-besturingssysteem worden op korte termijn door Safe Avenue ondersteunt. Naast de beveiliging van computers, smartphones en tablets wil F-Secure zich met Safe Avenue ook richten op contentbeveiliging. Features die dit mogelijk maken worden op korte termijn toegevoegd aan de beveiligingsoplossing.
Licenties aanschaffen
Gebruikers schaffen bij hun telecomproviders een aantal licenties aan voor F-Secure’s Safe Avenue. Deze licenties kunnen vervolgens naar eigen wens worden ingezet op computers, smartphones en tablets naar keuze. Gebruikers beheren hun licenties via een gebruiksvriendelijke interface. Zij kunnen zelf bepalen wanneer zij een apparaat toevoegen of juist verwijderen. Daarnaast kunnen zij naar eigen wens de beveiliging van één apparaat naar een ander apparaat verplaatsen.