Telecomprovider Swisscom en Akamai gaan strategische samenwerking aan

De Zwitserse telecomprovider Swisscom en cloudinfrastructuur serviceprovider Akamai Technologies kondigen een strategische samenwerking aan. Door de samenwerking willen de bedrijven de groeiende vraag naar content delivery, het versnellen van webapplicaties en cloudbeveiliging kunnen beantwoorden.
Akamai Technologies en de telecomprovider Swisscom gaan een strategische samenwerking aan
De bedrijven gaan nauw samenwerking bij het leveren van oplossingen die aan deze vraag voldoen. Swisscom en Akamai investeren beide in het opzetten van een gezamenlijk verkoopteam, klantenservice en marketingafdeling. De bedrijven richten zich op de Zwitserse markt.
Als onderdeel van de samenwerking is afgesproken dat Swisscom de belangrijkste partner van Akamai in Zwitserland wordt. Dit betekent dat het bedrijf de volledige portfolio van Swisscom gaat distribueren in Zwitserland en de gehele portfolio integreert in zijn eigen producten en oplossingen.

Telecomprovider Swisscom en Akamai gaan strategische samenwerking aan

De Zwitserse telecomprovider Swisscom en cloudinfrastructuur serviceprovider Akamai Technologies kondigen een strategische samenwerking aan. Door de samenwerking willen de bedrijven de groeiende vraag naar content delivery, het versnellen van webapplicaties en cloudbeveiliging kunnen beantwoorden.
Akamai Technologies en de telecomprovider Swisscom gaan een strategische samenwerking aan
De bedrijven gaan nauw samenwerking bij het leveren van oplossingen die aan deze vraag voldoen. Swisscom en Akamai investeren beide in het opzetten van een gezamenlijk verkoopteam, klantenservice en marketingafdeling. De bedrijven richten zich op de Zwitserse markt.
Als onderdeel van de samenwerking is afgesproken dat Swisscom de belangrijkste partner van Akamai in Zwitserland wordt. Dit betekent dat het bedrijf de volledige portfolio van Swisscom gaat distribueren in Zwitserland en de gehele portfolio integreert in zijn eigen producten en oplossingen.