GFI WebMonitor maakt bescherming van zakelijke laptops buiten het bedrijfsnetwerk mogelijk

GFI Software lanceert een nieuwe versie van de GFI WebMonitor, een op het MKB-gerichte oplossing die webverkeer beveiligt en filters. De nieuwe versie biedt IT-managers de mogelijkheid web filtering toe te passen op laptops en notebooks van medewerkers, ook als deze zich buiten het bedrijf bevinden.
GFI WebMonitor
De nieuwe mobiele web-filtering agent stelt bedrijven in staat richtlijnen voor het internetgebruik toe te passen op apparaten die zich niet standaard binnen het zakelijke netwerk bevinden, maar wel verbinding maken met dit netwerk. De oplossing voorziet in continue web-filtering, ook op het moment dat de medewerker zich niet op de werkvloer bevindt.
Geen gevolgen voor de verbindingssnelheid
De oplossing belooft het webverkeer van zakelijke laptops ook buiten de werkvloer te beschermen, zonder het internetverkeer te vertragen. De IT-afdeling kan hierdoor zeker stellen dat de medewerker ook buiten de werkvloer geen onnodige risico's loopt, zonder dat de werknemer hiervoor hoeft in te leveren op prestaties.
Niet iedere locatie vraagt om dezelfde beveiligingsmaatregelen. IT-beheerders kunnen daarom filtering-richtlijnen aanmaken die in specifieke gevallen van toepassing zijn. De locatie waar de laptop zich bevindt is hierdoor van invloed op de wijze waarop GFI WebMonitor zich gedraagt. De oplossing kan alle activiteiten op internet die op een laptop buiten het bedrijfsnetwerk worden uitgevoerd vastleggen in een rapport.

GFI WebMonitor maakt bescherming van zakelijke laptops buiten het bedrijfsnetwerk mogelijk

GFI Software lanceert een nieuwe versie van de GFI WebMonitor, een op het MKB-gerichte oplossing die webverkeer beveiligt en filters. De nieuwe versie biedt IT-managers de mogelijkheid web filtering toe te passen op laptops en notebooks van medewerkers, ook als deze zich buiten het bedrijf bevinden.
GFI WebMonitor
De nieuwe mobiele web-filtering agent stelt bedrijven in staat richtlijnen voor het internetgebruik toe te passen op apparaten die zich niet standaard binnen het zakelijke netwerk bevinden, maar wel verbinding maken met dit netwerk. De oplossing voorziet in continue web-filtering, ook op het moment dat de medewerker zich niet op de werkvloer bevindt.
Geen gevolgen voor de verbindingssnelheid
De oplossing belooft het webverkeer van zakelijke laptops ook buiten de werkvloer te beschermen, zonder het internetverkeer te vertragen. De IT-afdeling kan hierdoor zeker stellen dat de medewerker ook buiten de werkvloer geen onnodige risico's loopt, zonder dat de werknemer hiervoor hoeft in te leveren op prestaties.
Niet iedere locatie vraagt om dezelfde beveiligingsmaatregelen. IT-beheerders kunnen daarom filtering-richtlijnen aanmaken die in specifieke gevallen van toepassing zijn. De locatie waar de laptop zich bevindt is hierdoor van invloed op de wijze waarop GFI WebMonitor zich gedraagt. De oplossing kan alle activiteiten op internet die op een laptop buiten het bedrijfsnetwerk worden uitgevoerd vastleggen in een rapport.