Imtech levert beveiligingstechnologie voor innovatieve werkplekken gemeente Utrecht

ICT-dienstverlener Imtech kondigt aan opdrachten te hebben ontvangen van de gemeente Utrecht voor de levering van onder andere beveiligingstechnologie, die ingezet wordt in een innovatief werkplekconcept van de gemeente. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar.
Imtech
Een nieuw stadskantoor gaat verschillende organisaties van de gemeente Utrecht onder één dak samenbrengen. De gemeente hanteert hierbij een nieuwe manier van werken en wilt zijn organisatie vernieuwen. Imtech gaat de invoering van deze werkplekconcept ondersteunen met de levering van onder andere beveiligingstechnologie.
Naast beveiligingstechnologie gaat Imtech ook netwerk-, storage-, server- en desktoptechnologie leveren. De virtuele werkplek en productieomgeving wordt gehost op een FlexPod-omgeving in eigen datacenters van de gemeente Utrecht. Ongeveer 4.000 ambtenaren gaan van de werkplekken gebruik maken.