Xerox introduceert ConnectKey voor veilig printen op de werkvloer

Xerox introduceert ConnectKey, een softwaresysteem dat is geïntegreerd in de nieuwe multifunctionele printers (MFP's) van Xerox. ConnectKey biedt gebruikers eenvoudig de mogelijkheid te printen, waarbij de nadruk ligt op veiligheid.
De ColorQube 8700 multifunctionele printer van Xerox
ConnectKey maakt het installeren van losse softwareoplossingen om gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten van printers overbodig. De software is embedded in de printers, waardoor deze eenvoudig geïntegreerd kan worden in een workflow met ERP- en CRM-oplossingen. Ook is het mogelijk de printers te koppelen met oplossingen voor autorisatie en het delen van documenten.
Zelf apps ontwerpen om bedrijfsprocessen te versnellen
Xerox App Studio biedt gebruikers de mogelijkheid zelf apps te ontwerpen die dagelijkse bedrijfsprocessen versnellen. Gebruikers kunnen met één druk op de knop toegang documenten opslaan in cloudoplossingen als SharePoint Online, Google Drive, DropBox, Evernote, PaperPort Anywhere en Salesforce.com. Het is ook mogelijk om documenten te converteren tot een doorzoekbaar PDF-, Word- of Excelbestand om deze ook in de toekomst eenvoudig te kunnen beheren.
ConnectKey kan worden geïntegreerd met IT. Zo kunnen ConnectKey MFP's worden beheerd als een centraal onderdeel van het netwerk met een eenvoudige structuur en service. IT-medewerkers kunnen op afstand trainingen geven en problemen oplossen. Daarnaast zijn online support en video's beschikbaar via het beeldscherm van de MFP.