Bull Nederland benoemt Caroline Keeman tot Manager Business Development

Amsterdam, 25 april 2013 – ICT-dienstverlener Bull Nederland benoemt Caroline Keeman (52) tot Manager Business Development. Zij is in deze functie verantwoordelijk voor het creëren van sales en groei-opportunity’s, marketing, communicatie en pr. Keeman heeft ruime ervaring in communicatie-, pr- en marketingfuncties.
Caroline Keeman
Caroline Keeman werkte voor haar overstap naar Bull als Communicatie & PR Manager bij biofarmaceutisch bedrijf AstraZeneca Nederland en België. Daaraan voorafgaand was ze internetmarketeer en uitgever voor het onafhankelijke platform voor medici: Care4Cure. Vóór Care4Cure was Keeman pr-manager bij onderzoeksbureau Nyfer. Ook werkte zij jarenlang voor Elsevier Science Publishers, waar zij verantwoordelijk was voor het farmaceutische uitgeefprogramma. Caroline Keeman heeft Biochemie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en ze behaalde haar MBA (Bedrijfskunde) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast is Keeman jurylid bij de Stichting Adverteerders Nederland.
“Ik heb altijd op een brugfunctie van wetenschap en business gezeten. Bij AstraZeneca zag ik hoe e-business een enorme ontwikkeling doormaakt. Mensen brengen steeds meer tijd online door. Dit heeft zijn weerslag op de manier waarop we socializen, interacteren, consumeren en werken”, zegt Caroline Keeman. “Bedrijven moeten zich aan deze ontwikkelingen aanpassen, juist ook met hun IT-omgeving die als een katalysator op de zakelijke ambities van bedrijven moet gaan werken. Bij Bull krijg ik de kans om bij te dragen aan deze interessante ontwikkeling. Het optimaliseren van een IT-omgeving begint met het in kaart brengen van de behoeften en ambities van een klant. Daarna maakt Bull een vertaalslag naar het aanpassen van de bedrijfskritische systemen. Een outside-in benadering. Hier kan ik met mijn achtergrond en ervaring een belangrijke bijdrage aan leveren.”