Fortinet lanceert Secure WLAN

Fortinet, leverancier van netwerkbeveiliging, lanceert zijn Secure WLAN-oplossing. Secure WLAN is een beveiligingsoplossing die specifiek voor bedrijven met verschillende vestigingen ontworpen is.
Fortinet lanceert Secure WLAN
De Secure WLAN van Fortinet integreert zowel vaste als draadloze toegangen, beveiliging, authentificatie, schakeling en management in een eenvoudig te beheren systeem. Het beveiligingsbeleid kan met behulp van dit systeem in het volledige netwerk ingevoerd kan worden.
Granulaire sturing
De oplossing maakt een granulaire sturing mogelijk door authentificatie van gebruikers en de zichtbaarheid van toestellen. Fortinet biedt als onderdeel van de oplossing twee nieuwe producten aan voor vaste en draadloze netwerken: de FortiSwitch-28C en FortiSwitch-348B Ethernet schakelaars en de FortiAP-14C en FortiAP-28C draadloze toegangspunten.
Het is niet noodzakelijk aparte WLAN-controllers aan te schaffen om Secure WLAN te gebruiken. Ook hoeven geen licentievergoedingen per Access Point of kosten voor het cloudmanagement worden betaald. Fortinet stelt dat de TCO van de oplossing hierdoor relatief laag is.