HP breidt HP TippingPoint NX Series NGIPS portfolio

HP kondigt aan zijn HP TippingPoint NX Series Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS) portfolio uit te breiden. De apparaten in de portfolio versnellen de detectie en identificatie van bedreigingen voor netwerken.
HP breidt zijn HP TippingPoint NX Series Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS) portfolio uit
Het gaat om de nieuwe HP S7500NX, HP S6200NX and HP S2600NX NGIPS apparaten. De apparaten maken datatransfer snelheden van 20 Gbps, 10 Gbps en 3 Gbps mogelijk. De HP S7500NX, HP S6200NX and HP S2600NX NGIPS maken het datacenter volgens HP slimmer en reduceren tegelijkertijd de energiekosten van de omgeving.
Aanvallen lokaliseren zonder vertragingen te creëren
Netwerkbeveiligers kunnen met de nieuwe oplossingen bedreigingen en aanvallen snel en nauwkeurig lokaliseren, zonder de netwerksnelheid te vertragen. Daarnaast bieden de apparaten klanten de mogelijkheid interfaces en bypass opties aan te passen zodat bedrijven ook in het geval van een hardwarefout door kunnen werken.
De HP S7500NX NGIPS, HP S6200NX NGIPS en S2600NX NGIPS zijn binnenkort wereldwijd beschikbaar.

HP breidt HP TippingPoint NX Series NGIPS portfolio

HP kondigt aan zijn HP TippingPoint NX Series Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS) portfolio uit te breiden. De apparaten in de portfolio versnellen de detectie en identificatie van bedreigingen voor netwerken.
HP breidt zijn HP TippingPoint NX Series Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS) portfolio uit
Het gaat om de nieuwe HP S7500NX, HP S6200NX and HP S2600NX NGIPS apparaten. De apparaten maken datatransfer snelheden van 20 Gbps, 10 Gbps en 3 Gbps mogelijk. De HP S7500NX, HP S6200NX and HP S2600NX NGIPS maken het datacenter volgens HP slimmer en reduceren tegelijkertijd de energiekosten van de omgeving.
Aanvallen lokaliseren zonder vertragingen te creëren
Netwerkbeveiligers kunnen met de nieuwe oplossingen bedreigingen en aanvallen snel en nauwkeurig lokaliseren, zonder de netwerksnelheid te vertragen. Daarnaast bieden de apparaten klanten de mogelijkheid interfaces en bypass opties aan te passen zodat bedrijven ook in het geval van een hardwarefout door kunnen werken.
De HP S7500NX NGIPS, HP S6200NX NGIPS en S2600NX NGIPS zijn binnenkort wereldwijd beschikbaar.