Quick Heal Technologies biedt beveiligingsoplossingen aan in de Benelux

Quick Heal Technologies, leverancier van beveiligingsoplossingen, brengt zijn merk op de markt in Nederland, België en Luxemburg. Als leverancier van antivirussoftware wil Quick Heal investeren in markten waar men op zoek is naar kennis over gemakkelijk bereikbare en betrouwbare beveiligingsoplossingen. Quick Heal Technologies gaat hiervoor een nauwe samenwerking aan met SCOS Software BV, dat de Quick Heal beveiligingsoplossingen officieel gaat vertegenwoordigen en verspreiden in de Benelux.
Quick Heal Technologies
De leverancier van beveiligingsoplossingen heeft op de Indiase markt voor antivirustechnologie een marktaandeel van 40 procent. Quick Heal Technologies is opgericht in 1993 en sindsdien actief betrokken bij onderzoek naar en ontwikkeling van antivirussoftware. Het bedrijf heeft 430 werknemers in dienst verspreid over het hoofdkantoor in Pune (India) en 22 andere vestigingen. Deze werknemers bedienen miljoenen gebruikers verspreid over de wereld.
Real-time bescherming
De cloud-based beveiligingsoplossingen van Quick Heal Technologies bieden grote bedrijven, kleine ondernemingen en thuisgebruikers real-time bescherming. Een reeks slimme toepassingen, zoals gegevensbescherming tegen diefstal, privacybescherming, web- en e-mailbeveiliging en ouderlijk toezicht vormen samen met een antivirusprogramma de beveiligingssuites van het bedrijf. De suites bieden oplossingen voor individuele pc's, mobiele apparaten (bijv. Android en Blackberry), grotere servers en netwerken. De oplossing zijn bovendien voorzien van onder andere een ingebouwde PCTuner, een laptop tracker en een krachtige anti-diefstalfunctie voor mobiele apparatuur.
Quick Heal werkt samen met Microsoft, Intel, IQuinox, en Vade Retro en biedt uitgebreide antivirusoplossingen die gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in de technologie van deze partners. Quick Heal werkt via een wereldwijd netwerk van dealers en partners in meer dan 50 landen.