Zscaler centraliseert de bescherming tegen complexe mobiele bedreigingen

Zscaler lanceert een cloudoplossing voor mobiele beveiliging. Zscaler Mobile Security centraliseert de bescherming tegen complexe mobiele bedreigingen en biedt IT-beheerders real-time inzicht in dataverkeer.
Zscaler introduceert Zscaler Mobile Security
De oplossing helpt bedrijven veilig om te gaan met de Bring Your Own Device (BYOD)-trend door gebruik te maken van een deelbeleid. Hierdoor is het mogelijk een apart beleid op te stellen voor apparaten die uitsluitend binnen de bedrijfsmuren worden gebruikt en apparaten die ook thuis worden gebruikt.
Zscaler kondigt aan met verschillende leveranciers van mobile device management (MDM)-oplossingen samenwerkingsovereenkomsten te willen afsluiten. Deze overeenkomsten moeten het mogelijk maken Zscaler Mobile Security te combineren met MDM-oplossingen.