SpicyLemon lanceert ESET Security for Microsoft Sharepoint Server

SpicyLemon, Nederlandse distributeur van ESET producten, lanceert ESET Security for Microsoft Sharepoint Server. De oplossing biedt gebruikers real-time beveiliging van het volledige besturingssysteem en filesysteem. De release beschermt tegen drive-by aanvallen, systeemkwetsbaarheden, cyberaanvallen op de file- of systeemtoegang en andere kwetsbaarheden.
SpicyLemon
De oplossing combineert antivirus- en antispywarebescherming, filtermogelijkheden op basis van regels, identificatiefeatures, ESET SysInspector en ESET SysRescue in één oplossing. Het is mogelijk de oplossing op afstand te beheren dankzij de ESET Remote Administrator.
ESET LiveGrid
ESET Security for Microsoft Sharepoint Server maakt gebruik van de ESET LiveGrid-technologie, wat beheerders in staat stelt een complex beveiligingsbeleid voor real-time on-access scanning en het uitvoeren van gedetailleerde on-demand en ingeplande scans van het alle SharePoint-data in de database.
De oplossing is zo ontworpen dat deze de IT-systemen minimaal belasten, zodat de capaciteit van de servers zoveel mogelijk kan worden ingezet voor belangrijke taken.