Easynet komt met nieuwe website voor zakelijk Nederland

Easynet Zakelijk Nederland is een business unit van Easynet Global Services en richt zich op middelgrote organisaties in Nederland. Ook deze bedrijven en organisaties worden steeds afhankelijker van robuuste en veilige verbindingen tussen vestigingen en naar de buitenwereld waarmee zij hun applicaties benaderen in de public of private cloud. Het is daarom voor hun dienstverlening cruciaal om gebruik te maken van toekomstvaste verbindingen. Easynet Zakelijk Nederland heeft nu het productaanbod verder toegesneden op de behoeften van deze organisaties. Daarvoor is een nieuwe website gelanceerd, www.easynetzakelijknederland.nl, die alle informatie en de nodige uitleg geeft over de Internet-, VPN-, Cloud Hosting- en Cloud Security-diensten die het bedrijf levert.
Easynet Global Services
Tevens ziet Easynet Zakelijk Nederland dat middelgrote organisaties steeds hogere eisen stellen aan applicaties en de bijbehorende infrastructuur. Voor deze organisaties is het een reden om dit te betrekken bij een gerenommeerd en ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerde dienstverlener die zich kan opstellen als een partner die meedenkt. Daarnaast moet een partner in staat zijn om snel te kunnen schakelen om tegemoet te komen aan de behoefte voor meer bandbreedte of schaalbaarheid en om een solide invulling te geven aan Service Level Agreements. In samenspraak met Easynet Zakelijk Nederland kan iedere organisatie komen tot de juiste oplossingsrichting voor hoge breedbandverbindingen, big data, virtualisatie en cloudstrategie.
Voor zijn diensten maakt Easynet Zakelijk Nederland gebruik van een eigen landelijk Ethernet- en DSL-netwerk, dat exclusief voor de klanten ter beschikking staat. Ook heeft Easynet in Schiphol-Rijk een eigen datacenter en een geavanceerde Voice over IP switch voor telefoniediensten. Verder zet Easynet Zakelijk Nederland voor zijn aanbod dezelfde high-end systemen en dezelfde infrastructuur in als voor het portfolio ten behoeve van de grootzakelijke klanten.