Dell sluit zich aan bij BSA | The Software Alliance

Dell, Inc. sluit zich aan bij BSA | The Software Alliance. Het bedrijf zal actief zijn in de wereldwijde antipiraterijprogramma’s tegen illegaal softwaregebruik. Daarbij gaat het helpen bij het ontplooien van initiatieven namens de softwarebranche.
BSA | The Software Alliance
“Dell vertegenwoordigt binnen de softwarebranche een waarde van circa een miljard dollar. En dat getal is snel stijgende. Ons bedrijf past dan ook naadloos bij de doelstellingen van de BSA”, zegt John Swainson, President van Dell Software. “BSA brengt de belangrijkste softwarebedrijven met gemeenschappelijke interesses en uitdagingen samen. BSA heeft een sterk antipiraterijprogramma en een doelgerichte, promotionele agenda. Het functioneert daarbij als de belangrijkste wereldwijde pleitbezorger van de softwarebranche. We kijken ernaar uit samen te werken aan diverse issues om markten te openen en de digitale economie verder te laten groeien.”
Matt Reid, Senior Vice-President External Affairs van BSA | The Software Alliance: “Dell behoort tot de twintig grootste softwarebedrijven ter wereld en is dan ook een belangrijke toevoeging aan het ledenbestand van BSA. Het bedrijf kent dezelfde uitdagingen als andere BSA-leden, zoals het beschermen van intellectueel eigendom, het openen van wereldwijde markten en het stimuleren van de groei van cloud computing. We kijken ernaar uit om onze energie, middelen en opinies te delen om zo samen een verdere groei voor de gehele branche te bewerkstelligen.”