Cam IT Solutions ontwikkelt veilige dataopslag voor Meander Medisch Centrum

Cam IT Solutions is door Meander Medisch Centrum geselecteerd voor het realiseren van veilige dataopslag. De IT-leverancier is daarnaast ook verantwoordelijk voor de inrichting van 2.500 werkplekken. Hiervoor hebben de twee partijen deze week een overeenkomst getekend.
Cam IT Solutions
Zorgvisie meldt dat het contract een waarde van ongeveer 7 miljoen euro en een looptijd van zes jaar heeft. Cam IT Solutions is verantwoordelijk voor de opslag, beveiliging en archivering van data. Hiervoor gaat gebruik worden gemaakt van een private cloud-oplossing. Het bedrijf is daarnaast verantwoordelijk voor de levering van zowel hard- als software en is daarnaast verantwoordelijk voor zowel het beheer als de doorontwikkeling van de werkplekken.
Bij de nieuwbouw van het Meander Medisch Centrum is een privaat datacenter opgezet voor de organisatie, die in december in gebruik wordt genomen. Dit datacenter is gekoppeld aan een extern datacenter. Het Meander Medisch Centrum wil ook gaan werken met een aantal mobiele toepassingen. Deze toepassingen zijn echter nog in ontwikkeling.

Cam IT Solutions ontwikkelt veilige dataopslag voor Meander Medisch Centrum

Cam IT Solutions is door Meander Medisch Centrum geselecteerd voor het realiseren van veilige dataopslag. De IT-leverancier is daarnaast ook verantwoordelijk voor de inrichting van 2.500 werkplekken. Hiervoor hebben de twee partijen deze week een overeenkomst getekend.
Cam IT Solutions
Zorgvisie meldt dat het contract een waarde van ongeveer 7 miljoen euro en een looptijd van zes jaar heeft. Cam IT Solutions is verantwoordelijk voor de opslag, beveiliging en archivering van data. Hiervoor gaat gebruik worden gemaakt van een private cloud-oplossing. Het bedrijf is daarnaast verantwoordelijk voor de levering van zowel hard- als software en is daarnaast verantwoordelijk voor zowel het beheer als de doorontwikkeling van de werkplekken.
Bij de nieuwbouw van het Meander Medisch Centrum is een privaat datacenter opgezet voor de organisatie, die in december in gebruik wordt genomen. Dit datacenter is gekoppeld aan een extern datacenter. Het Meander Medisch Centrum wil ook gaan werken met een aantal mobiele toepassingen. Deze toepassingen zijn echter nog in ontwikkeling.