EMC neemt IAM-leverancier Aveksa over

EMC neemt de leverancier van identity & access management (IAM)-oplossingen Aveksa over. Aveksa wordt geïntegreerd in RSA, een dochteronderneming van EMC. De overname van de IAM-leverancier moet RSA helpen het beheer van een gebruiker's identiteit te automatisering door de gehele levenscyclus van een gebruiker.
IAM-leverancier Aveksa wordt geïntegreerd in EMC's dochteronderneming RSA
Aveksa biedt een unified dashboard voor het beheren en beheren van toegangsrechten. Het dashboard biedt gebruikers de mogelijkheid nieuwe gebruikers toegang te verstrekken tot systemen en een identiteits- en toegangsbeleid na te leven in zowel de eigen infrastructuur van het bedrijf als de cloud.
EMC is van mening dat de producten van Aveksa goed aansluiten op de portfolio van oplossingen voor authentificatie en toegangsbeheer. Aveksa zet zijn bedrijfsvoering daarom voort onder de vlag van RSA's Identity Trust Management-productgroep.