QNAP lanceert 12-bay 2U rekgemonteerde network video recorder

QNAP Security brengt vandaag de nieuwste 12-bay 2U rekgemonteerde VioStor NVR VS-12100U-RP Pro+ serie op de markt. De network video recorder (NVR) is verkrijgbaar in 64, 56, 48 en 40 kanalen voor het veeleisende MKB.
De VS-12100U-RP Pro+ serie van QNAP
De VS-12100U-RP Pro+ serie is uitgerust met een Quad-core Intel Core i5 processor en 8GB DDR3-geheugen. De nieuwe serie levert hierdoor een verwerkingscapaciteit van 450 Mbps voor het stabiel opnemen van vanuit meerdere IP-camera’s.
Opnames in hoge kwaliteit
De nieuwe reeks NVR's ondersteunt maximaal 48 TB voor het maken van opnames in hoge kwaliteit. Videobeelden kunnen worden opgenomen in de formaten H.264, MPEG-4, M-JPEG, en MxPEG. Bovendien zorgen de HDMI-uitvoer en hardwarematige decorder ervoor dat het mogelijk is om probleemloos lokale weergave tot 300 fps in Full HD te doen.
De VioStor NVR is compatibel met meer dan 1800 IP-cameramodellen van verschillende populaire merken, waardoor bedrijven zeer flexibel kunnen zijn in het kiezen van het ideale surveillance-systeem.
Voor Windows en Mac
De VS-12100U-RP Pro+ serie ondersteunt verschillende Windows en Mac-platformen met de software van QNAP Surveillance Client voor zowel Windows als voor Mac en de surveillance app VMobile voor zowel iOS-, Android- en Windows Mobile 6.1 tot 6.5-gebaseerde apparatuur. Gebruikers kunnen via de webinterface de VioStor NVR beheren. Ook kunnen gebruiker de mobiele app VMobile gebruiken om onderweg via een mobiel apparaat IP-camera’s te monitoren.