Mobotix introduceert vier nieuwe houders voor S14 en S15 bewakingscamera's

Mobotix introduceert nieuwe montagehouders voor de S14 en S15 camera's. Het bedrijf breidt zijn portfolio uit met de S14/S15 SurroundMount, DualMount, HaloMount en SpeakerMount. De vier nieuwe houders zijn direct leverbaar via geautoriseerde Mobotix-distributeurs en partners.
De HaloMount, DualMount, SurroundMount en SpeakerMount van Mobotix
De S14/S15 SurroundMount is overal te monteren waar een totaaloverzicht van lange en smalle ruimtes zonder dode hoeken vereist is. Bijvoorbeeld aan het plafond in gangen, bussen en treinen. De DualMount maakt het mogelijk om twee sensormodules direct naast elkaar in één kijkrichting te monteren. Verschillende brandpuntsafstanden in dag- en nachtvarianten voor uiteenlopende toepassingen stellen de gebruiker in staat om ruimtes 24 uur per dag te beveiligen.
De HaloMount is ontworpen volgens de standaard industrienorm en hierdoor geschikt voor wand- en plafondtoepassingen. De S14/S15-sensormodules passen in de HaloMount. Dankzij de veervergrendeling is de houder eenvoudig op elke gewenste plaats aan te brengen. De camera kan hierdoor eenvoudig op een discrete locatie worden geplaatst.
De tweezijdige communicatie via videocamera's wordt meer toegepast. Mobotix speelt hierop in met de SpeakerMount. De houder is geschikt voor zowel de S14 als S15. De SpeakerMount maakt gebruik van dezelfde techniek als de HaloMount en kan snel op de wand of het plafond worden geïnstalleerd.

Mobotix introduceert vier nieuwe houders voor S14 en S15 bewakingscamera's

Mobotix introduceert nieuwe montagehouders voor de S14 en S15 camera's. Het bedrijf breidt zijn portfolio uit met de S14/S15 SurroundMount, DualMount, HaloMount en SpeakerMount. De vier nieuwe houders zijn direct leverbaar via geautoriseerde Mobotix-distributeurs en partners.
De HaloMount, DualMount, SurroundMount en SpeakerMount van Mobotix
De S14/S15 SurroundMount is overal te monteren waar een totaaloverzicht van lange en smalle ruimtes zonder dode hoeken vereist is. Bijvoorbeeld aan het plafond in gangen, bussen en treinen. De DualMount maakt het mogelijk om twee sensormodules direct naast elkaar in één kijkrichting te monteren. Verschillende brandpuntsafstanden in dag- en nachtvarianten voor uiteenlopende toepassingen stellen de gebruiker in staat om ruimtes 24 uur per dag te beveiligen.
De HaloMount is ontworpen volgens de standaard industrienorm en hierdoor geschikt voor wand- en plafondtoepassingen. De S14/S15-sensormodules passen in de HaloMount. Dankzij de veervergrendeling is de houder eenvoudig op elke gewenste plaats aan te brengen. De camera kan hierdoor eenvoudig op een discrete locatie worden geplaatst.
De tweezijdige communicatie via videocamera's wordt meer toegepast. Mobotix speelt hierop in met de SpeakerMount. De houder is geschikt voor zowel de S14 als S15. De SpeakerMount maakt gebruik van dezelfde techniek als de HaloMount en kan snel op de wand of het plafond worden geïnstalleerd.