Motiv lanceert Engelstalige versie van mSafe

Motiv lanceert een nieuwe versie van mSafe. Het gaat om een Engelstalige versie van het platform voor veilige bestandsuitwisseling. Het bedrijf maakt de oplossing hiermee geschikt voor de internationale markt.
Motiv mSafe
De oplossing is ontwikkeld voor de zakelijke markt en maakt het mogelijk op veilige wijze bijvoorbeeld persoonsdossiers, medische dossiers of financiële informatie uit te wisselen. Motiv mSafe scant bestanden die worden verzonden continu op malware, wat moet voorkomen dat kwaadwillenden de machines van gebruikers kunnen infecteren of bestanden kunnen bemachtigen. Bestanden worden zowel versleuteld opslagen als verzonden.
mSafe is op abonnementbasis beschikbaar, waarbij de gebruiker een jaarlijkse vergoeding betaald voor de afgenomen opslagcapaciteit. Het aantal transacties kan in bundels worden afgenomen. Een ‘teller’ binnen mSafe biedt de beheerder inzicht in het aantal uitgevoerde transacties, zoals het aantal bestanden dat is gedownload, en het aantal ‘credits’ dat nog beschikbaar is. Voor wie klein wil beginnen, is er een instapmodel beschikbaar.