Portugal Telecom gaat mPaaS-oplossing van Veliq leveren aan klanten

Portugal Telecom en VeliQ gaan een samenwerking aan. Portugal Telecom stelt het mobility Platform as a Service (mPaaS) van VeliQ beschikbaar voor al zijn klanten in Zuid-Europa, Brazilië, Latijns-Amerika en Afrika via het moderne hosting- en datacentrum in Covilhã, Portugal.
VeliQ
Het mPaaS van VeliQ biedt allerlei functionaliteiten, waaronder features voor het beheer en de beveiliging van mobiele apparaten. Ook kunnen gebruikers zelf ontwikkelde applicaties veilig naar de mobiele apparaten van werknemers verspreiden en kan de content die op de apparaten aanwezig is worden beheerd.
Portugal Telecom biedt zijn klanten daarnaast vanuit één portal ook integratiemogelijkheden met de bedrijfsinfrastructuur zoals Active Directory en toegang tot zakelijke informatiebronnen.