Teleperformance Benelux opnieuw gecertificeerd voor ISO 27001

Teleperformance Benelux is opnieuw gecertificeerd voor ISO 27001. Het certificaat toont aan dat de informatiebeveiliging van Teleperformance Benelux aan de internationale norm voldoet als het gaat om informatiebeveiliging.
Teleperformance
Het bedrijf is onderworpen aan een audit, waarin geen afwijkingen gevonden. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan alle eisen die in de ISO 27001-certificering aan de informatiebeveiliging van een bedrijf worden gesteld. De audit is uitgevoerd door BSI, die Teleperformance Benelux de ISO 27001-certificering heeft toegewezen.
BSI zal de Teleperformance Information Security Standard blijven monitoren tegenover ISO 27001, door middel van regelmatig terugkerende audits. De eerstvolgende controle vindt plaats in de eerste week van juli 2014.