Zwitserse advocatenkantoor Homburger kiest voor documentmanagement van I.R.I.S.

Het Zwitsers advocatenkantoor Homburger selecteert I.R.I.S. voor de implementatie van Autonomy iManage WorkSite. De documentmanagementoplossing biedt het advocatenkantoor de mogelijkheid op veilige wijze complete zaakdossiers te creëren, waarin alle bij een zaak behorende documenten konden worden opgenomen.
I.R.I.S.
Homburger had behoefte aan een nieuw documentmanagementoplossing aangezien zijn vorige oplossing niet de mogelijkheid bood e-mails op te nemen in zaakdossiers. Dit terwijl deze juist een belangrijk onderdeel van de dossiers uitmaken. Het systeem van I.R.I.S. biedt dit wel. Beveiliging is een belangrijke eis geweest voor Homburger bij de selectie van het systeem, aangezien het advocatenkantoor veel met gevoelige informatie werkt.
Flavio Romerio, Partner bij Homburger: “Het probleem dat we hadden met ons vorige documentmanagementsysteem was dat het geen mogelijkheid had om e-mails te integreren. Vandaag de dag gaat de meeste communicatie met cliënten via e-mail. Dus om één centraal digitaal zaakdossier te creëren dat alle relevante documenten bevat, hadden we een nieuw documentmanagementsysteem nodig met de mogelijkheid om ook e-mailberichten op te slaan.”