AVG stelt voormalig Mozilla-topman Gary Kovacs aan als CEO

Het Tsjechische anti-virusbedrijf AVG stelt Gary Kovacs aan als CEO. Kovacs wil het digitale leven van mensen beschermen en daarmee vereenvoudigen.
AVG
Kovacs was voorheen directeur bij Firefox-fabrikant Mozilla, waar hij verantwoordelijk was voor het uitbreiden van zowel de desktop als mobiele tak van het bedrijf. Ook is Kovacs actief geweest bij Sybase, Adobe, Macromedia, Zi Corporation en IBM.

AVG stelt voormalig Mozilla-topman Gary Kovacs aan als CEO

Het Tsjechische anti-virusbedrijf AVG stelt Gary Kovacs aan als CEO. Kovacs wil het digitale leven van mensen beschermen en daarmee vereenvoudigen.
AVG
Kovacs was voorheen directeur bij Firefox-fabrikant Mozilla, waar hij verantwoordelijk was voor het uitbreiden van zowel de desktop als mobiele tak van het bedrijf. Ook is Kovacs actief geweest bij Sybase, Adobe, Macromedia, Zi Corporation en IBM.