EVault introduceert nieuwe back-up appliances

EVault, onderdeel van Seagate, introduceert een nieuw portfolio van EVault-back-up appliances. EVault breidt zijn enterprise-grade appliances uit om tegemoet te komen aan de back-up- en recovery-behoeften van bedrijven.
EVault introduceert vier nieuwe back-up appliances
Het bedrijf lanceert vier nieuwe appliances die schaalbare, betaalbare en failproof cloud-connected back-up en recovery bieden. Het gaat om de Plug-n-Protect (PnP)3800, PnP2400, PnP100t en Express Recovery Appliance (ERA)50t. Deze nieuwe PnP appliances worden geleverd met EVault-replicatiesoftware, die data kopieert via een veilige en voor bandbreedte geoptimaliseerde verbinding.
PnP3800 voor grote bedrijven
De PnP3800 is geschikt voor de behoeften aan grotere datacapaciteit van grote bedrijven. De appliance kan tot 38 TB aan data in een enkele (3U-)machine opslaan en bevat ook een onbeperkt aantal agents en applicatieplug-ins. Voor het mkb introduceert het bedrijf de PnP2400 met 24 TB aan opslagcapaciteit. De bijgeleverde licenties voor onbeperkte agents en applicatieplug-ins vereenvoudigen het proces van het inzetten van nieuwe servers.
De ERA50t en de PnP100t zijn ontworpen voor kleine organisaties en zijn de meest betaalbare van de nieuwe appliances. Beide modellen hebben dezelfde kenmerken als de grotere ERA- en PnP-appliances, zoals multiplatform agentprotectie, enkelvoudige restores, datacompressie en beveiliging. De ERA50t heeft 500 GB en de PnP100t heeft 1 TB aan opslagcapaciteit.
Prijzen
De prijzen van de appliances beginnen bij 1.600 euro en ze zijn verkrijgbaar in Noord-Amerika en in de EMEA-regio.