ZyLAB introduceert het Privacy Protection Program

ZyLAB lanceert het Privacy Protection Program, een programma voor privacy- en databescherming in Big Data collecties. Organisaties krijgen met het programma technologie in handen om assessments uit te voeren die de kwaliteit van de bescherming van privacy en persoonsgegevens meten.
ZyLAB
Bedrijven kunnen met het Privacy Protection Program de persoonsgegevens van hun medewerkers en klanten beter beschermen. Het programma bestaat uit data-analyse en –verwerkingstechnologie, in combinatie met ‘best-practice’ methoden om de lexicale-, syntactische en semantische-patronen van persoonsgegevens te herkennen, ongeacht de vorm, locatie of taal.
Het Privacy Protection Program bevat daarnaast een uitgebreide database met op ‘best practices’ gebaseerde woorden, patronen, begrippen en regels om potentiële beveiligingsproblemen op te sporen. Deze database moeten organisaties zelf installeren.