Samsung voegt antivirusapp van Lookout toe aan Samsung Knox

Lookout Security maakt bekend onderdeel te zullen uitmaken van Samsung Knox, de beveiligingssuite van Samsung voor de zakelijke markt. Lookout is een populaire gratis antivirusoplossing voor het Android-platform.
Lookout Security
Samsung Knox is een beveiligingssuite die speciaal voor de zakelijke markt is ontwikkeld. De suite is onderdeel van Samsung for Enterprise (SAFE), een softwaresuite voor mobiele apparaten die bedrijven in staat stelt gegevens op de apparaten te beveiligen. SAFE bevat ook een beveiligingsoplossing van Centrify voor Active Directory-systemen.
SAFE wordt nu dus uitgebreid met de antivirusoplossing Lookout. Het gaat overigens niet om de Lookout-app die in Google Play te vinden is, maar om een vernieuwde variant. Deze app gaat Lookout for Business heten en is op de zakelijke markt gericht. Lookout Security publiceert Lookout for Business naar verwachting later die jaar ook als betaalde app in Google Play.