Cascadis benoemt Business To You tot partner

Business To You (B2U) is afgelopen maand door Cascadis benoemd tot partner. B2U is vooral bekend als leverancier van McAfee SECURE websitebeveiliging en de Ogone internetkassa.Cascadis wil met de overeenkomst haar leden laten profiteren van een speciale korting op de producten van B2U.
Business To You (B2U)
McAfee SECURE is wereldwijd marktleider op het gebied van website beveiliging. Duizenden bedrijven wereldwijd – van overheid tot online retailers en van non-profit organisaties tot fabrikanten – vertrouwen op McAfee SECURE om te voldoen aan de beveiligingseisen en de juridische aansprakelijkheid af te dekken.
Bestuurslid Robert van Vliet van Cascadis: “Dit partnership past in de ontwikkeling die de organisatie meemaakt. We proberen nieuwe vormen van sponsoring uit en kijken of dit aanslaat bij onze leden en de betreffende partner. De eerste gemeente heeft al gebruik gemaakt van de aanbieding. Tijdens ons congres op 6 november neemt B2U met Hans Bouman ook een partnersessie voor zijn rekening.”