Vernieuwde software voor CardAccess toegangscontrolesysteem en MagiCard printers

ARAS Security lanceert vernieuwde software voor zijn toegangscontrolesysteem CardAccess. Daarnaast stelt het bedrijf een update beschikbaar voor de printerdrivers van MagiCard printers, waarmee de printers worden voorzien van een volledig nieuw ontworpen grafische interface.
ARAS CardAccess
Gebruikers van het CardAccess kunnen nu versie 2.9a van de software downloaden. De nieuwe software biedt ondersteuning voor meer producten uit de A-LOX lijn met elektronische sloten. De componenten draaien voortaan 'as a Service'. Het systeem blijft actief op het moment dat een gebruiker zich afmeld.
Virtuele omgevingen
De software maakt CardAccess geschikt voor virtuele omgevingen waaronder VMware en HyperV. Het is mogelijk kaartlezers aan te sluiten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een beveiligde dataverbinding.
De MagiCard printers hebben een nieuwe gebruikersinterface gekregen. Hierin zijn nieuwe opties te vinden voor onder andere het finetunen van het contrast, de helderheid, verzadiging en kleurgamma van toegangskaarten. De software wordt geleverd inclusief ICC-profielen.