Clig Digital sluit samenwerkingsovereenkomst af met Kaspersky Lab

CLIQ Digital, leverancier van mobiele games, apps, software en entertainment content, sluit een samenwerkingsovereenkomst af met het IT-beveiligingsbedrijf Kaspersky Lab. CLIQ Digital gaat Kaspersky Mobile Security voor Android op de markt brengen en distribueren via zijn direct-to-consumer-kanalen.
CLIQ Digital
De overeenkomst geldt op dit moment voor de Benelux. In de nabije toekomst is CLIQ Digital ook van plan de uitrol van de distributie in de Noordse regio te verzorgen. CLIQ Digital biedt een aantal eigen betaaloplossingen aan, zoals premium SMS en directe facturering via telefoonaanbieders. Voor deze betaaloplossingen genereert het bedrijf dankzij de samenwerking extra inkomsten.
CLIQ Digital heeft intern een framework app ontwikkeld die in het vierde kwartaal van 2013 wordt geïntroduceerd. Via deze app kunnen klanten toegang verkrijgen tot Kaspersky Mobile Security.