WatchGuard Technologies introduceert XCS 880

WatchGuard Technologies, leverancier van geïntegreerde securityplatforms, introduceert de WatchGuard XCS 880. Deze appliance is gericht op grote ondernemingen die hoge eisen stellen aan de beveiliging van e-mail en webgebaseerde content. De XCS 880 beschermt tegen binnenkomende bedreigingen zoals virussen, gemengde bedreigingen en netwerkaanvallen, en voorkomt dataverlies bij uitgaande informatie. Daarbij biedt de nieuwe appliance twintig procent meer processorkracht en kan tweemaal zo veel e-mail verwerken, terwijl het stroomverbruik minder dan de helft is van voorgaande modellen de XCS 770R en de XCS 970.
WatchGuard Technologies
Ondanks de groei van andere communicatiekanalen blijft e-mail de fundering voor bedrijfscommunicatie. Een rapport van Gartner over e-mail security en dataverlies toont aan dat de populariteit van e-mail ook nadelen met zich meebrengt. Het is hierdoor een aantrekkelijk kanaal voor doelgerichte aanvallen en een belangrijke potentiële bron voor dataverlies of compliance-problemen. Om de groeiende uitdagingen rond e-mail en andere web-gebaseerde content het hoofd te kunnen bieden, gebruikt
Nieuwe processor van Intel
De XCS 880 maakt gebruik van de nieuwste generatie processortechnologie van Intel om deze groeiende uitdagingen het hoofd te bieden. Zo beschermt het apparaat tegen spam, virussen, malware en dataverlies. Deze bescherming is gecombineerd met contentfiltering, encryptie en webfiltering.
Het stroomverbruik van de appliance is ten opzichte van voorlopers met meer dan de helft verminderd. De XCS 880 biedt bedrijven daarmee een efficiënt content-securityplatform dat niet alleen besparingen oplevert op de stroomkosten, maar ook op de koeling. Dankzij verbeteringen in de processor en dataopslag is de appliance kleiner en lichter, waardoor minder kostbare rack-ruimte in beslag wordt genomen.
Redundant voedingsapparaat
WatchGuard heeft de betrouwbaarheid van de XCS 880 ten opzichte van de XCS 770R verbeterd door een redundant voedingsapparaat toe te voegen. Dit voedingsapparaat elimineert een potentiële storingsbron en zorgt ervoor dat data veilig gesteld is bij een stroomonderbreking. Net als de modellen die het vervangt, gebruikt de XCS 880 RAID-technologie om data te beschermen ingeval van een disk failure.
De WatchGuard XCS 880 is per direct beschikbaar en bevat geheel aanpasbare rapportagemogelijkheden om IT te helpen met auditaanvragen en compliance-eisen.