ON2IT wint voor de tweede keer in Nederland Partner of the Year Award van Palo Alto Networks

ON2IT heeft uit handen van Palo Alto Networks de prijs voor partner van het jaar 2013 mogen ontvangen. ON2IT is al sinds 2008 partner van Palo Alto Networks. De groei in omzet en de gedeelde visie rond het Zero Trust-concept zijn enkele redenen voor Palo Alto Networks om ON2IT te onderscheiden met de Partner of the Year Award.
ON2IT
“Dat Palo Alto Networks ON2IT nu voor de tweede keer deze prijs gunt, is voor hen een bevestiging dat zij op de goede weg zitten”, zegt Rob Pronk, Regional Sales Director Northern Europe bij Palo Alto Networks. “Samen denken we na over de toekomst van beveiliging. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe features: alles waarvan wij denken dat het thuishoort in ons Next Generation Security-platform, komt in onze samenwerking aan bod.”
“Onze samenwerking draait om specialisatie en focus. Het is goed om te zien dat de kennis en expertise van ON2IT resulteert in meer klanten en meer omzet, en dat dit wordt gewaardeerd”, zegt Marcel van Eemeren, directeur en eigenaar van ON2IT. “Met Palo Alto Networks geven wij invulling aan onze Zero Trust-visie; een extra beveiligingsgrens direct om de kritische applicaties en de daarin opgeslagen data heen. Met Zero Trust ontstaat in plaats van één moeilijk te bewaken buitengrens meerdere en beter te bewaken binnengrenzen. De award die we hebben gekregen, zien we als een bevestiging van onze visie en als kroon op onze samenwerking met Palo Alto Networks.”
ON2IT en Palo Alto Networks
ON2IT is Palo Alto Networks Partner met Diamond-status, Authorized Training Center, Authorized Support Center en Certified Professional Services Partner. ON2IT ontwikkelt en biedt tevens managed security services op basis van Palo Alto Networks-oplossingen.