ClickSoftware beveiligt clouddiensten met oplossingen van CA Technologies

ClickSoftware kiest voor de identiteits- en toegangsbeheeroplossingen van CA Technologies voor het beveiligen van zijn clouddiensten. De implementatie van CA IdentityMinder, CA SiteMinder en CA SiteMinder Federation stelt ClickSoftware in staat de toegang tot hun cloudoplossingen voor gebruikers veilig en efficiënt te bewaken.
CA Technologies
ClickSoftware is een internationale leverancier van geautomatiseerde oplossingen voor het beheren en optimaliseren van mobiele werkkrachten. Het bedrijf stelt met zijn clouddiensten bedrijven in staat de verplaatsingen van servicetechnici naar locaties van klanten op efficiënte wijze te coördineren. Daarnaast beheert het bedrijf de veldactiviteiten door middel van real-time communicatie en geoptimaliseerde planning.
Nieuwe gebruikers toevoegen
CA IdentityMinder en CA SiteMinder zijn door Datanin, partner van CA Technologies binnen één maand geïmplementeerd bij ClickSoftware. De diensten stellen klanten van ClickSoftware die clouddiensten afnemen in staat eenvoudiger nieuwe gebruikers toe te voegen. Daarnaast kunnen zij de toegang tot de applicaties beheren door gebruikers bij te werken, de blokkeren of te verwijderen. Ook kan ClickSoftware klanten een single-sign-on (SSO) bieden.
CA SiteMinder Federation werd toegevoegd in de tweede fase van het project. Dit geeft klanten toegang tot aanvullende applicaties zonder zich opnieuw te hoeven aanmelden. Deze mogelijkheid is dit jaar nog beschikbaar voor klanten van ClickSoftware.