Comodo vernieuwt Internet Security 2013 met nieuwe interface

Comodo lanceert Internet Security 2013 versie 6.3. Het anti-viruspakket is voorzien van een volledig vernieuwde gebruikersinterface en pakt daarnaast een aantal bugs aan.
Comodo Internet Security 2013
Internet Security 2013 van Comodo is een beveiligingsoplossing die bestaat uit een anti-virusoplossing, firewall en Internet Security-pakket. De onderdelen kunnen als zelfstandige oplossingen apart van elkaar of in combinatie worden geïnstalleerd. Internet Security 2013 ondersteunt zowel de 32- als 64-bits versies van Windows XP, Vista, 7 en 8.
Bugs opgelost
Versie 6.3.294583 van Comodo Internet Security lost onder andere een probleem op waardoor Google Chrome niet in de beveiligde kiosk modus kon draaien. Ook is een probleem tijdens de installatie van de software verholpen. Door dit probleem kon de Verkenner van Windows tijdens de installatie vastlopen.
Ook tijdens de snelle scan konden crashes zich voordoen. Ook deze bug is verholpen is de nieuwste variant van de beveiligingsoplossing. Een kwetsbaarheid die cybercriminelen de mogelijkheid bood zowel de HIPS als sandbox te omzeilen is eveneens aangepakt.