Oracle lanceert Identity Governance-oplossing

Als het gaat om governance, hebben gebruikers snelle en gemakkelijke toegang nodig tot systemen die ze voor hun werk gebruiken. Tegelijkertijd is het zaak om alle risico’s te beheersen en te zorgen voor compliance. Om in die balans te voorzien, moeten organisaties aan gebruikers intuïtieve manieren bieden om toegang te krijgen tot systemen en applicaties.
Oracle
Ook zijn de juiste policies en processen nodig om toegang toe te staan. Beheerders hebben eenvoudige middelen nodig om de toegang op de juiste manier in te stellen en te certificeren. Oracle biedt hiervoor nu een Identity Governance-oplossing. Deze zorgt voor balans tussen doelstellingen zoals toegang, beveiliging en compliance, stelt Oracle. Gebruikers beschikken over zelfservicemogelijkheden, waardoor de total cost of ownership (TCO) afneemt. Hier is meer info beschikbaar over deze Identity Governance-oplossing.